Álatlános ismertető 2016/17

Magyarország egyik legrégebben működő moderntánc eseménysorozatáról az alábbiakban tájékozódhatsz:

A 2016-2017-os tanévben megrendezzük Magyarország immár legnagyobb* moderntánc versenysorozatának TIZEDIK évadát, mely a 2007 óta egyre nagyobb sikerrel megrendezett Moderntánc Kupasorozatok méltó folytatása.

Rengeteg észrevételt, javaslatot, ötletet kaptunk Tőletek, melyeket ezúton is köszönünk. Ezeket kiértékelve az alábbiakat valósítjuk meg az idei versenyévadban:

- A Hip-Hop kategóriák ebben az évadban is az UDO HUNGARY elnevezésű versenysorozat keretében, a Moderntánc Kupasorozattal egy napon kerülnek megrendezésre. Jelentkezés a hip hop kategóriákra a http://www.udohungary.hu/ oldalon!

- Dance kategóriákban a formációs produkciók max.26 főig engedélyezettek, Showban maradt a 30 fős limit.

- Ebben az évadban is csak SILVER és GOLD kategóriákban lesz lehetőség versenyezni. Edzők a GOLD kategóriában indulhatnak.

- A tavaly megújult, egyszerűsödött szabályrendszerünk ebben az évadban is megmarad annak érdekében, hogy visszatérjen az igazi versengés a kategóriákban. Szigorítottuk és leszabályoztuk az akrobatika használatát.

- A „Sárga lap” intézménye tovább él, a szabálytalanságok visszaszorítása érdekében.

- A „felsőbb kategóriás táncos” intézményrendszere némi változtatással ugyan, de megmarad, ösztönözve ezzel mindenkit arra, hogy a gyakorlottabb produkciókat Gold kategóriákban indítsák. (leszabályoztuk a Silver kategóriákban való indulást)

- a versenyeken való rendszeres részvétel nyomán kedvezményes nyári táborozási lehetőséget kapnak a tánciskolák a 2017-ben szervezett tánctáborokra a Zsóry-Zsibongó Tánctábor helyszínen. (részletek: www.zsory.hu – érdeklődés esetén bármikor állunk rendelkezésre)

A nevezés továbbra is a könnyen kezelhető, közkedvelt, egyedülálló ONLINE NEVEZÉSI RENDSZER formájában történik. A rendszert azonban tovább tökéletesítettük annak érdekében, hogy az összes meglévő és módosított szabályt tartalmazva minden lehetséges hibát kiküszöböljünk és a felhasználók számára még könnyebben átláthatóvá és könnyebben kezelhetővé tegyük.

Jó hír, hogy a nevezési és belépődíjak NEM emelkednek

A versenyeken való induláshoz csupán REGISZTRÁLNI kell magad, vagy az általad vezetett tánciskolát a rendszerünkbe (a regisztráció teljesen INGYENES). Ha ez megvan, el kell olvasnod a VERSENYSZABÁLYZATOT, mely idén teljesen megújult, kibővült annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a számítását.

 

 

A Kupafordulók időpontjai és helyszínei (folyamatosan frissítjük):

 

2016. december 3. – Törökszentmiklós

2017. január 28- Budapest
2017. február 18- Budapest
2017. március 25 – Szolnok
2017. május 13 – Mezőkövesd

 

A versenysorozat díjazása az alábbiakban valósul meg:

Minden kategória döntősei oklevelet, dobogós helyezettjei érmet, győztesei mindezeken felül kupát kapnak. Ajándékcsomagokat a szponzori felajánlások nyomán osztunk.

Végezetül összefoglaljuk, miért érdemes a Moderntánc Kupasorozaton versenyezni:

Esély a világ előtti szereplésre, megmérettetésre.

 

Nincs regisztrációs díj

Nincs éves díj

Nincs versenykönyv és egyéb költség

Nincs kötelező ruhaviselési szabály

 

2 szintű megmérettetési lehetőség feljutási lehetőségekkel

Minden kupafordulón érem, kupa, oklevél

Független, szakértő pontozás

Online nevezés lehetősége + online követhetőség

Laptopos zsűrizési rendszer továbbra is CSAK NÁLUNK!

Egész tanéven átívelő, folyamatos versenyzési lehetőség

Szövetségektől független, mindenki számára nyitott lehetőség

Folyamatos fejlődési lehetőség

Kiemelkedő médiaszereplés

Bízunk benne, hogy Kupasorozatunk minden hazai moderntánccal foglalkozó tánciskola számára kiemelkedő lehetőségeket és élményeket nyújt. Minden további információ és elérhetőségeink megtalálhatóak weboldalunkon. (www.moderntanc.hu)

Eredményes felkészülést és sikerekben gazdag versenyzést kívánunk.

Moderntánc.hu csapata

Moderntánc.hu – Lépj rá